Back to top

Seguretat i aforament reduït pel retorn de Port Aventura

El parc reduirà el seu aforament al 30% i ha fet una inversió de 4 milions d'euros per reacondicionar les seves instal·lacions. Aquesta temporada excepcional coincideix amb el 25è aniversari del complex
25è aniversari Port Aventura

Port Aventura es reinventa. El parc temàtic obrirà de nou les seves portes el dimecres 8 de juliol però reduirà al 30% el seu aforament.

El director general ha volgut deixar clar que la inversió de 4 milions d'euros en mesures sanitàries té l'objectiu de consolidar Port Aventura com una destinació segura.

Mesures de seguretat

Entre les mesures, serà obligatori l'ús de mascaretes, es fomentarà el pagament amb targeta o telèfon mòbil i s'haurà de mantenir la distància de seguretat a totes les cues. Als accessos del parc hi haurà un control de la temperatura i serà necessari comprar l'entrada en línia per garantir l'aforament. 

control de temperatura

Les atraccions i la restauració oferiran el 100% del seu servei. Pel que fa als hotels, se n'obriran quatre dels sis de què disposa el complex, els espectacles hauran d'esperar fins al setembre i parc aquàtic Costa Caribe no obrirà enguany les seves portes.  

Durant els primers mesos, s'apostarà per recuperar el turisme nacional i, amb la reobertura progressiva de les fronteres, el parc es vol retrobar amb els visitants internacionals.

Pel que fa a la plantilla, la reobertura permetrà la sortida de la situació d'ERTO de la majoria dels treballadors en règim de fixos discontinus, i la resta, s'aniran reincorporant progressivament durant l'agost. 

I què passarà amb els abonaments anuals? Els clients que disposin de passi podran reservar dues visites al parc en els mesos de juliol, agost i setembre. Per compensar aquesta restricció però, se'ls allargarà tres mesos més la vigència del seu abonament. 

Una celebració dels 25 excepcional

La temporada més excepcional que ha viscut el parc, amb una limitació de l'aforament i una obertura manifestament tardana, coincideix amb la celebració dels 25 anys del parc. Aquesta s'ha hagut d'adaptar a la nova situació i, segons ha informat la direcció, s'articularà a través de l'ambientació del parc. 

Un 2019 de rècords

El director general del parc ha volgut fer una valoració de la temporada 2019. Aquesta va tancar amb un rècord de 5,2 milions de visitants. Destaca l'afluència del turisme internacional, amb un 55% dels clients. Un milió d'aquests era d'origen francès, i més concretament, del sud de França.  

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades