Back to top

El Senat reclama al govern espanyol l'Estació Intermodal de Reus

Aquest dijous s'ha aprovat una moció de Junts per Catalunya que demana que es facin els estudis de viabilitat i demanda necessaris. Una moció que ha tirat endavant amb el suport de tots els partits menys el PP, que s'ha abstingut.

El senat ha aprovat aquest dijous una moció de Junts per Catalunya al voltant de l'estació intermodal que s'havia de construir al sud de l'Aeroport de Reus. Una infraestructura que va arribar a estar licitada i que va acabar en un calaix i que s'ha convertit en una reclamació històrica del territori.

Ara el Senat reclama al govern central que s'iniciïn els tràmits per a la construcció d'aquest equipament. Ha sigut aquesta tarda a la comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i hi han votat a favor tots els partits de l'arc parlamentari excepte el Partit Popular, que s'hi ha abstingut.

Reaccions de la Cambra de Comerç

Des del territori, que fa anys que reclama aquesta estació, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, es congratula de l'aprovació de la moció. Just diu que "cal que es faci d'una vegada aquesta estació perquè és una necessitat del territori. Hem de poder comunicar les 350.000 persones que vivim a la zona amb França i el centre d'Espanya i hem de poder dinamitzar l'Aeroport de Reus". El president de la Cambra també assegura que la moció aprovada d'avui "és un pas més que permet posar a l'agenda política de Madrid aquest equipament que reclamem insistentment des de la Cambra i amb tot el territori i les seves empreses". 

Paraules clau:

Notícies relacionades