Back to top

S'encasta contra un arbre al centre de Reus

Una dona de prop de 90 anys ha tingut un accident aquest dimecres al matí al Raval de Sant Pere. La dona ha patit ferides lleus tot i l'espectacularitat de l'incident.

Quan passaven pocs minuts de les deu del matí, una dona que conduïa el seu turisme pel Raval de Sant Pere, ha perdut el control del vehicle i s'ha encastat contra un arbre. La dona havia colpejat primerament una pilona de ferro que ha estat catapultada uns cinc metres més endavant. Posteriorment, el cotxe ha topat contra l'arbre, que ha quedat partit per la meitat, i el vehicle ha bolcat. 

Els veïns de la zona han posat el cotxe del dret encara amb la conductora a dins, mentre s'alertaven els serveis d'emergència que han acudit immediatament al lloc dels fets. Segons alguns testimonis presencials, la dona s'hauria adormit al volant, però aquest és un extrem que no han confirmat les autoritats competents. 

Raval tallat

Sigui com sigui, l'accident ha obligat a tallar el tram afectat de la Raval de Sant Pere, a tocar de la plaça de la Sang. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues grues de la Guàrdia Urbana i diverses patrulles del cos policial. A més, també hi ha arribat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques que s'ha endut la conductora del vehicle. La dona hauria petit ferides lleus tot i l'espectacularitat de l'incident. Al cap de pocs minuts, i després de retirar el vehicle, s'ha restablert el trànsit a la zona. 

Paraules clau:

Notícies relacionades