Back to top

S'enceta la 6a edició del Festival Accents

La sisena edició del Festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans arrenca aquest cap de setmana amb 19 concerts previstos, que es podran escoltar en 8 espais diferents de 5 poblacions, des del mes d'octubre fins al desembre.
Festival Accents 2019

El certamen musical organitzat per Empenta Cultural comença aquest dissabte 5 d'octubre a Reus, amb el projecte solitari en eusquera Mice. I és que la nova distribució arreu del territori de l'anterior edició va ser tot un èxit, i és per això que aquest any els concerts es tornaran a distribuir per Cambrils, Mont - Roig del Camp, Alcover, Riudoms i Reus.

De fet, el festival inclourà algunes novetats com la suma al Circuit Folc de la revista enderroc, oferint tres concerts d'artistes d'aquesta programació com: Arrels de Gràcia, Menut i Anna Ferrer, i el reconeixement de la cançó en eusquera amb tres noms procedents del País Basc: Jabier Muguruza, Anari i Mice.

A banda, la programació també tindrà noms coneguts d'arreu dels Països Catalans com Joan Dausà, Maria Rodés, El Petit de Cal Eril, Anna Roig, entre d'altres.

Paraules clau: