Back to top

"Seny Digital", noves eines digitals pels docents

La jornada ha servit per donar noves eines als docents per tal que es puguin adaptar a la transformació digital

El Centre Cívic Llevant de Reus ha acollit aquest divendres al matí una nova sessió de les Jornades "Donem Veu", sota el nom Seny Digital, organitzades per l'ONG Open Europe juntament amb el centre d'educació i formació professional per adults, DomSpain. Aquestes jornades estan destinades a fer més accessibles les eines de suport en la transformació digital als centres educatius.

L'augment de les eines digitals en el món de l'educació pot provocar que els docents se sentin desemparats pel que fa a l'aprenentatge d'aquestes. És per això que s'organitzen aquestes jornades en què es presenten diferents projectes que volen apropar totes les noves transformacions digitals del sector a professors i professores.

Els projectes

En aquesta jornada s'han presentat diferents projectes nous, tots amb el mateix objectiu però abordant àmbits diferents:

  • DigiPro: Mostra la forma d'abordar el ciberassetjament i la incitació d'odi a les famílies i professorat.
  • iDream: Es centra en un perfil específic de l'educador digital i la creació d'eines de formació, per poder afegir contingut digital a les seves classes presencials.
  • Creative Digital Transformation: Pretén accelerar el procés de transformació digital d'entitats a través de solucions digitals innovadores que enforteixen les competències dels seus treballadors.
  • Fight the Fright: Recursos educatius teatrals per desenvolupar la competència en comunicació i presentacions orals

Tots aquests recursos són gratuïts i oberts a tot el públic.

Paraules clau:

Notícies relacionades