Back to top

"Senzillament Ferrater" s'estrena al Teatre Fortuny

El proper dimarts 26 d’abril a dos quarts de nou del vespre al Teatre Fortuny es podrà gaudir de l’obra basada en una selecció de versos del poeta reusenc a càrrec del director Francesc Cerro-Ferran.

L’espectacle “Senzillament Ferrater” pretén oferir una vetllada que fusioni poesia i música per tal de viatjar per la figura de Gabriel Ferrater. L’espectacle arrenca amb els versos d’In memoriam i conclou amb els últims dies de vida de l’autor. El director Francesc Cerro ha fet la tria dels versos que l’actriu Mar Ulldemolins recitarà.

La vessant musical, dirigida per Dani Espasa, se centra en la cultura anglosaxona, francesa i catalana de la qual bevia Gabriel Ferrater. Des de música gregoriana i shakespeariana del segle XVII fins a poemes musicats dels segles XX i XXI, també de compositors locals com ara Joan Magrané. La veu de la soprano Marta Mathéu estarà acompanyada pel grup Vespres d’Arnadí que, en aquesta ocasió, formarà un quintet de corda (2 violins, viola, violoncel i contrabaix) i el seu director, Dani Espasa, tocarà el clavicèmbal i el piano.
 
La dramatització es veurà embolcallada pel recolzament audiovisual d’Ivó Vinuesa.

roda de premsa ferrater

Ferrater al Fortuny

“Senzillament Ferrater” es tracta d’un espectacle de producció pròpia del Consorci del Teatre Fortuny de Reus emmarcada dins la commemoració de l’Any Ferrater que veurà la llum el 26 d’abril a dos quarts de nou del vespre. El preu d’entrada individual es troba entre els 11 i 16 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades