Back to top

Ser cuiner per un dia

Els alumnes guanyadors del concurs de receptes explicades han pogut cuinar aquest dimarts les seves creacions i degustar-les amb les seves famílies

Des de fa 6 anys la DOP Siurana i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils promouen el 'concurs de receptes explicades', amb la voluntat que des de ben petits els alumnes s'apropin als productes km 0 del territori, que marquen la nostra gastronomia i la base de la dieta Mediterrània. Una activitat que consisteix a crear una recepta amb l'oli d'oliva verge extra com a protagonista.

En el marc d'aquest concurs, s'ha dut a terme l'experiència "ser cuiner per un dia" on els dos guanyadors de cada categoria, petits i grans, han passat el dia a l'Escola recreant les seves receptes. Una activitat que els ha servit per conèixer els productes i viure una experiència en el món culinari.

Han degustat les receptes amb les famílies i professors

Després de passar tot el matí a la cuina aprenent i experimentant, han servit les seves receptes al restaurant i menjadors de l'escola com a aperitiu on l'han degustat amb les seves famílies i professors.

Paraules clau:

Notícies relacionades