Back to top

Sergi Aragonès i Nil Viña, convocats pels World Skate Games

Tot i estar en un estat de forma immens, Marc Julià no viatjarà fins a Argentina per jugar el Mundial.

El Mundial d'hoquei patins de San Juan (Argentina) comptarà amb la presència roig-i-negra de Sergi Aragonès i Nil Viña. El 6 roig-i-negre ha fet mèrits més que suficients per tornar a la selecció absoluta, amb qui va aixecar l'Europeu el novembre passat a Portugal. Una de les grans sorpreses, almenys pel que fa als interessos reusencs, és que Marc Julià s'ha quedat fora de la selecció. Una situació per molts inesperada, tenint en compte el gran estat de forma del mag d'Olot, un jugador diferencial que ha estat imprescindible perquè el Reus jugués les tres finals d'aquest 2022.

Viña serà el tercer porter

Una de les grans sorpreses ha estat la convocatòria de Nil Viña com a tercer porter. El jove del Reus, nascut el 2005, disputarà el Mundial sots19 a la mateixa San Juan una setmana abans que ho faci la selecció absoluta. Viña és el millor porter de la seva generació, un fet que combinat amb motius logístics i econòmics de la Federació, el fa formar part del combinat entrenat per Guillem Cabestany. 

La convocatòria de Cabestany

El seleccionador Guillem Cabestany ha convocat als porters Sergi Fernández (Barça), Xavier Malián (Porto) i Nil Viña; i als jugadors Xavi Barroso (Porto), Nil Roca (Benfica), Ignacio Alabart (Barça), Pau Bargalló (Barça), Ferran Font (Sporting), Toni Pérez (Sporting), Dava Torres (Liceo) i Sergi Aragonès. Els World Skate Games es jugaran a San Juan, del 7 al 13 de novembre.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades