Back to top

Sergi Aragonès ja és roig-i-negre

El defensa té 25 anys i prové del Benfica portuguès, on no comptava amb la confiança del seu tècnic.

El defensa Sergi Aragonès ja llueix els colors del Reus Deportiu Virginias. La setmana passada des de Canal Reus els vam avançar que el de Sant Sadurní podria reforçar l'equip roig-i-negre, i aquest mateix dilluns el club l'ha presentat. El jugador de 25 anys ve del Benfica portuguès i arriba amb la carta de llibertat sota el braç. El català ha firmat pel que queda d'aquest curs i fins al juny del 2024. Per Aragonès és un "orgull i un privilegi" formar part del Reus, assegurant que entregarà "cor i ànima" per la samarreta. Desitja tenir moltes alegries en forma de "títols i victòries". 

Amb l'arribada d'Aragonès, la plantilla de Jordi Garcia s'amplia als 12 jugadors, és a dir, que el tècnic ha de descartar dos jugadors a cada partit. El club explica que "compta amb la plantilla que hi ha al 100%", i que "no tenim cap intenció" de buscar sortida a algun jugador, explica el director esportiu Toni Sánchez. 

Un jugador entregat

Sergi Aragonès es defineix com un jugador entregat, que li "agrada que l'equip funcioni i aparèixer en les situacions complicades de partit". Considera que pot "aportar coses interessants" . El nou 6 roig-i-negre ja ha trepitjat el Palau d'Esports amb la samarreta, pavelló on debutarà aquest diumenge contra l'Igualada.

Paraules clau:

Notícies relacionades