Back to top

Sergi Aragonès: "No vaig tenir massa dubtes per fitxar pel Reus"

La nova incorporació del Reus Deportiu va passar pel plató del Cercle Central, on va parlar del seu debut aquest diumenge passat contra l'Igualada i de la seva incorporació pel conjunt roig-i-negre.

Els primers minuts de Sergi Aragonès al Palau d'Esports van ser productius i dignes d'un debut somiat, tal com va expressar el mateix jugador al Cercle Central de Canal Reus. Els dos gols del de Sant Sadurní certifiquen la gran incorporació d'un defensa amb capacitat ofensiva, que des del primer minut ha demostrat un rendiment immediat. 

El fins fa unes setmanes jugador del Benfica assegura que "va arribar un moment en què ens vam plantejar una sortida per poder disposar de minuts i tenir protagonisme a un altre lloc", explicant que "va arribar l'oferta del Reus i no vaig tenir massa dubtes. A la que vaig poder, es va materialitzar ràpidament". 

Amb el desig de guanyar títols

El 6 roig-i-negre espera portar alegries durant la seva estada al Palau d'Esports, i desitja aixecar algun títol aquest mateix curs. Diu que el primer pas per guanyar títols és "poder-los disputar", i que el Reus "està en aquesta fase". "S'ha de tenir l'oportunitat i l'ambició", subratllant que sempre hi ha una possibilitat de victòria i que, quan hi és, "s'hi ha d'anar amb tot".

Aragonès vol continuar demostrant els motius del seu fitxatge aquest diumenge, quan el Reus visitarà la pista del Palafrugell.

Paraules clau:

Notícies relacionades