Back to top

Sergi Roberto clou els actes del 50è aniversari del Santes Creus

El jugador del Barça ha estat l'encarregat de descobrir la placa en record de Pep Amigó, exjugador del club mort accidentalment fa un any i que ara donarà nom a un dels camps de futbol 7 de les instal·lacions del Reddis. Roberto, format al club reusenc, també ha participat de l'acte de cloenda del cinquantè aniversari del Santes Creus.
Sergi Roberto, després de descobrir la placa commemorativa a Pep Amigó

En un acte privat i íntim, Sergi Roberto acompanyat de membres de la directiva del club i de la família i amics del nen mort accidentalment el setembre de l'any passat, han descobert la placa en record aquest exjugador del club. Així, a partir d'ara, un dels camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives del Reddis portaran el nom de Pep Amigó Gómez. "Suposo que serà un bon record per a la família saber que aquest camp porta el nom del seu fill", ha remarcat Roberto.

Sergi Roberto entre fotografia i fotografia ha recordat els anys de formació i joc al club. A peu de camp, i previ a l'inici de l'acte de commemoració dels cinquanta anys de l'entitat esportiva, el president del Santes Creus, Ramon Alabart, ha rememorat les peripècies viscudes durant tota la seva història. "Són moltes les vicissituds que ha passat el Santes Creus i al final la nostra consolidació ha estat en aquestes instal·lacions", ha explicat Alabart.

L'acte central de cloenda ha comptat amb la desfilada dels 25 equips que formen les diferents categories. Un homenatge que també ha comptat amb la presencia del jugador del Barça i que ha omplert les instal·lacions del pavelló olímpic.

Paraules clau:

Notícies relacionades