Back to top

Sergio Dalma omple el Parc del Pinaret d'alegria

Quarta nit de concerts a la vila marinera, que malgrat ser dilluns laborable, va aconseguir reunir un bon grapat de seguidors de l’artista.

Suerte’ va ser la cançó d’obertura del concert, seguida de ‘Gigantes’. Després va venir ‘La Vida’ i un seguit de cançons més del seu nou treball, titulat Alegria. Pel final, això sí, en va deixar d’altres més clàssiques com ‘Bailar Pegados’ o ‘Yo no te pido la luna’. El públic, que va omplir gairebé tot el recinte, va cantar i fins i tot ballar totes les seves cançons.

En la seva salutació a Cambrils va deixar clar que no volia parlar ni de la covid ni del confinament, que era un dia per gaudir de l’estiu i perquè cadascú sentís el concert a la seva manera. Es tracta del quart convidat del festival. Aquest dimarts s’arribarà a l’equador de la quaranta-setena edició, que, segons l’equip organitzador, està complint amb les expectatives.

Pel que fa a la venda d’entrades, s’ha incrementat des de l’inici del festival. I, també, ha cridat l’atenció dels assistents el village de restauració que hi ha al voltant del recinte de concerts, que obre cada dia a les 19:30h.

Paraules clau:

Notícies relacionades