Back to top

El servei de neteja de Reus torna a protestar pel nou conveni col·lectiu

La plantilla s'ha concentrat aquest dimarts a la tarda a la plaça del Mercadal dues setmanes després de la primera mobilització.

Nova concentració per part dels treballadors i treballadores de Reus Net a la plaça del Mercadal. Com ja va succeir fa dues setmanes, part dels membres de la plantilla s'han concentrat aquest dimarts a la tarda davant el consistori reusenc perquè no estan d'acord amb la recent revisió de preus del contracte a l'alça, l'ampliació de la contracta aprovada per l'Ajuntament, ni amb la congelació salarial que se'ls planteja per als pròxims 8 anys.

L'actual contracte finalitza al mes de juny, i, per tant, al juliol s'hauria de renovar. Les negociacions entre empresa i treballadors no estan anant per bon camí. De fet, la plantilla assenyala que es troben en la mateixa situació que fa unes setmanes, i que no els han desbloquejat la possibilitat de negociar res.

Des del comitè d'empresa culpen al consistori reusenc, a qui titllen de "corresponsable" de la seva situació perquè és qui va fer el contracte i, a més, assenyalen que no han pogut parlar amb l'alcaldessa Sandra Guaita. Amb tot, no descarten una possible vaga de treballadors si aquesta situació no canvia i l'empresa no s'asseu a negociar, principalment, la millora laboral. Tot i això, confien que la situació es reverteixi i que no s'hagi d'arribar a aquests extrems.

Paraules clau:

Notícies relacionades