Back to top

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp flexibilitza les mesures de prevenció

A banda, oferirà la possibilitat de fer una cerimònia de comiat a les famílies de les persones mortes durant l’emergència sanitària que no van poder celebrar-la en el seu moment, com a conseqüència de les mesures de prevenció.
cementiri

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp flexibilitza a partir d’aquest dilluns, 25 de maig les mesures de prevenció davant l’emergència sanitària pel Covid-19, d’acord a la nova normativa inclosa en la fase 2 del desconfinament. Les mesures previstes en cada una de les instal·lacions dels serveis funeraris. Municipals són les següents:

  • Sales de vetlla Tanatori Municipal: Utilització amb un límit màxim de 15 persones en cada moment, siguin o no convivents. En el cas de difunts per COVID-19 es manté la suspensió de les vetlles i les cerimònies de comiat fins a nou avís.
  • Sales de cerimònies tanatori i crematori municipals: Es permet un aforament màxim de 50 persones.
  • Comiat al Cementiri General o Crematori Municipal: Les comitives d’enterraments o els comiats per cremació dels difunts, es limiten a un màxim de 25 persones, entre familiars i amics. En el cas de difunts per COVID 19 caldrà acreditar mitjançant document oficial o declaració responsable que no s’ha tingut contacte amb la persona difunta.
  • Cementiri General de Reus - Horari de visites. Del 25 al 31 de maig: de 16.00 h a 19.00 h. De l’1 al 7 de juny: de 10.00 h a 13.00h.

En aquesta fase és obligatori l’ús de les mascaretes a la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre i quan no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres.

Cerimònies de comiat

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp oferirà la possibilitat de fer una cerimònia de comiat a les famílies de les persones mortes durant l’emergència sanitària que no van poder celebrar-la en el seu moment, com a conseqüència de les mesures de prevenció. L’empresa de l’Ajuntament es posarà en contacte amb els familiars usuaris dels serveis municipals per oferir-los la possibilitat de realitzar aquella cerimònia de comiat que no van poder fer en el moment de de la mort del familiar.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades