Back to top

S'estabilitzen les vendes al Mercat Central de Reus

L'establiment ja nota el confinament dels clients, i alguns sectors ho pateixen més que d'altres, com és el cas de les peixateries.
Imatge de les vitrines buides al Mercat Central de Reus

Les prestatgeries dels supermercats buides és una imatge que s'ha repetit contínuament al país al llarg d'aquesta setmana.

Els mercats tampoc queden exempts, i a la capital del Baix Camp, el Mercat Central de Reus equipara les vendes de les darreres jornades a les d'una campanya de Nadal.

Caiguda de les vendes en picat

Passats set dies, però, tot torna a la normalitat. Un fet que indica que els ciutadans haurien comprat en excés en les primeres hores de confinament.

Ara, comencen a baixar les vendes segons Idelfons Vidal, president dels paradistes del Mercat Central de Reus:

"Cada dia és el mateix per la gent que es troba confinada a casa, per tant, ja no compren massivament".

Imatge d'una parada del Mercat Central de Reus
Imatge d'una parada del Mercat Central de Reus

El sector del peix, el més perjudicat

No a tots els sectors els hi afecta de la mateixa manera la situació d'excepcionalitat.

Qui més ho pateixen són les peixateries, ja que molts pescadors no surten a la mar, o bé els clients opten només per comprar els productes que es poden congelar, com ara el lluç o el rap.

Els aliments destinats a celebracions, com pot ser el cas del marisc, resten intactes a les vitrines. Un fet que obliga als paradistes a prendre mesures com ara tancar en els dies de menys afluència de públic, com el dimarts o el dimecres, i concentrar les vendes al cap de setmana.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades