Back to top

S'estrena al Bartrina la producció pròpia 'El poema inacabat', de Ferrater

El teatre Bartrina ha acollit l'estrena de l'obra 'El poema inacabat', de Gabriel Ferrater. Un projecte impulsat des del talent local amb l'objectiu de posar en valor l'obra del poeta reusenc.

Converses disteses a la cuina, fogons encesos elaborant una sarsuela ... i posant veu a l'obra del poeta reusenc Gabriel Ferrater. Aquesta és la carta de presentació de l'obra 'El poema inacabat'. Una producció pròpia que s'ha estrenat aquest cap de setmana al teatre Bartrina de Reus, en el marc del 'Pròleg Any Gabriel Ferrater'. L'obra, dirigida per Pau Ferran i produïda per Antoni Veciana, ha estat interpretada per Bàrbara Roig, Pau Ferran i Mariona Quadrada. L'element essencial de l'escena és la pròpia cuina, que es converteix en el centre de tot.

Una obra que s'escolta i s'olora

La representació busca posar en valor l'obra del poeta reusenc i transmetre al públic aquesta quotidianitat i espontaneïtat que traspua 'El poema inacabat' de Gabriel Ferrater. 
Tot plegat mentre, des de platea, el públic es va impregnant d'unes boníssimes olors de menjar que, se'ns dubte, fan venir molta gana.

Paraules clau:

Notícies relacionades