Setena victòria consecutiva de la Fundació

Les roigs-i-negres continuen liderant la Segona Catalana amb 40 punts, sis per sobre del Morell, que encara té dos partits pendents.

Nou triomf de la Fundació a l'Estadi, que continua en una bona dinàmica de joc i de resultats. El partit no va ser fàcil per les roigs-i-negres, ja que a la primera part només Núria Martorell va poder marcar pel conjunt local. A la represa les de Marc Mestres van sentenciar l'enfrontament en deu minuts. Esther de Manuel va fer el segon al minut 50, Martorell va fer el tercer i Carla Vázquez va anotar el quart al minut 60. Les visitants van marcar el gol de l'honor, obra d'Esther Bernáldez. A les acaballes del partit, Irati Lazcano va situar el resultat definitiu (5-1) en el marcador de l'Estadi Municipal.

Amb aquesta victòria, la Fundació continua líder de la Segona Catalana amb sis punts d'avantatge respecte al Morell, que encara té dos partits pendents. Aquesta setmana les reusenques jugaran al camp del Cubelles.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix