Setena victòria seguida de la Fundació

Triomf contundent de les roigs-i-negres contra el Sant Vicenç (0-6), cuer de la Primera Catalana.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

La Fundació Futbol Base Reus ha encadenat el setè triomf consecutiu a la Primera Catalana. En un inici de partit frenètic, Naiara Sorribes ha fet el primer aprofitant una passada a l'espai de Cristina Becerra. Només un minut després, Isa Margalef amb un fort xut creuat ha col·locat el 0 a 2 en el marcador. La Fundació encara ha marcat dues dianes més abans del descans. Sorribes amb un xut al primer pal, i Becerra a la sortida d'un córner, han situat el 0 a 4.

A la represa les de Marc Mestres han rebaixat marxes. Mar Dalmau ha aprofitat una assistència de Sorribes per fer la maneta, mentre que quan faltaven deu minuts pel final del duel, Carla Vázquez ha situat el 0 a 6 definitiu.

Novena victòria en deu partits de la Fundació, que continua liderant amb mà de ferro la Primera Catalana amb 28 punts. Aquest diumenge, les roigs-i-negres rebran la visita del Sants, setenes amb 21 punts.