Back to top

Sílvia Virgili, cap de llista del Partit Popular a Reus

La reusenca és coneguda per la seva carrera musical

La reusenca Sílvia Virgili, serà la candidata a l'alcaldia pel Partit Popular a la ciutat el pròxim 28 de maig. Els populars, que van quedar fora del plenari ara fa gairebé quatre anys, volen tornar al consistori amb un canvi de cares visibles, almenys en els primers llocs de la llista.

Segons ha avançat ReusDigital i ha pogut confirmar Canal Reus a través de fonts del partit, Virgili ha estat ratificada aquest dimarts pel comitè provincial i posteriorment pel català com la líder del projecte.

La reusenca és coneguda per la seva carrera musical, havent sigut directora de l'Escolania del Sant Crist de la Sang i també actual directora de cors com l'Arezzo, el Ciutat de Reus o l'Àncora de Tarragona.

Malgrat que tot apuntava que Sebastià Domènech tornaria a liderar l'espai popular, l'exregidor ha decidit fer un pas al costat per facilitar el canvi a la formació. L'assemblea local del Partit Popular ja ha convocat una roda de premsa per aquest mateix divendres, 27 de gener, on tenen previst presentar els 5 primers llocs de la candidatura.

Paraules clau:

Notícies relacionades