Back to top

S'inaugura el 21è Torneig Internacional d'Hoquei Base del Reus

S'ha presentat la nova imatge del torneig amb l'entrega de premis del tradicional concurs de dibuix. El torneig tindrà lloc del 3 al 5 de setembre al Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha presentat la nova edició del Torneig Internacional d'Hoquei Base on hi participaran mig miler d'esportistes d'arreu d'Europa. La competició se celebrarà del 3 al 5 de setembre a les instal·lacions del club.

Una alumna de l'escola Mare Molas s'ha encarregat del disseny

Com cada any, el cartell i la samarreta del torneig han estat dissenyats pel guanyador o guanyadora d'un concurs de dibuix celebrat entre les escoles de Reus. Enguany, la guanyadora ha estat Daria Rusu del Col·legi Maria Rosa Molas. 

Fins a sis centres escolars de Reus han participat en el concurs artístic: Maria Cortina; Joan Rebull, Pare Manyanet; La Salle; Mare Molas i Alberich i Cases. La Comissió Organitzadora del Torneig i la Directora Comercial de Pimes del BBVA a Reus, Esther Castells, han estat els encarregats d’escollir els dibuixos guanyadors. Els jugadors i jugadores i tècnics dels primers equips d’hoquei han estat els encarregats d’entregar els obsequis als premiats.

Durant l'acte de presentació, la presidenta de l’entitat, Mònica Balsells ha i el regidor d'Esports, Pep Cuerba, han coincidit que la celebració d'aquest torneig "és una gran notícia" perquè és un gran esdeveniment que se celebra a la ciutat i "s'implica moltíssima gent". 

Guanyadors

Cicle inicial

1r- Inés Viñes del Río, La Salle de Reus
2n- Arlet Pàmies Trujillo, La Salle
3r- Delia Persa, Col·legi Maria Rosa Molas

Cicle mitjà

1r- Emma Domingo, Pare Manyanet
3r- Queralt Vallduví, escola Maria Cortina
2n- Aina Duran, Pare Manyanet

Cicle superior

1r- Sara Spetale
2n- Izan Gallardo
3r- Mikel Quintanal, La Salle

Guanyadora absoluta: Daria Rusu del Col·legi Maria Rosa Molas

 

Paraules clau:

Notícies relacionades