Back to top

S'inaugura l'exposició "Imatges de pandèmia" de la Fundació Reddis

A l'exposició fotogràfica, que plasma les conseqüències de la pandèmia, s'hi podran veure les 36 obres finalistes dels Premis de Fotografia de la Fundació Privada Reddis

La primera edició dels "Premis de Fotografia de la Fundació Privada Reddis" que tenen per temàtica la pandèmia, ja té guanyadors. Fins al 21 de maig, a la Sala Fortuny del Centre de Lectura es podrà gaudir de l'exposició "Imatges de pandèmia", un recull de les 36 obres finalistes del certamen. 

Una memòria històrica

Uns premis amb una funció social i històrica que pretenen reconèixer l'esforç de grans professionals que han tingut un paper molt important durant aquesta crisi mundial. A banda de plasmar diferents experiències de la pandèmia per la COVID-19, el concurs també vol complir una funció històrica.

Els guanyadors

Una primera edició que ha tingut una molt bona acollida al rebre 164 obres participants. Els premis gaudien de dues categories: La primera sobre fotoperiodisme, centrat més en el món professional de la comunicació que tenia com a únic requisit presentar una obra que hagi estat publicada en un mitjà de comunicació. Els guanyadors en ordre de 1r a 3r han estat: Laia Solanellas, David Oliete i Alba Mariné.

Per altra banda, la segona categoria, que està dedicada a aficionats a la fotografia, ha quedat amb la següent classificació: Carles Ramos, Daniel Font i Carme Mas.

L'entrega de premis es durà a terme aquesta tarda a les 19:30 h a la Sala Fortuny del Club de lectura de Reus. Es convida a tothom a gaudir d'aquesta exposició que estarà oberta al públic fins al 21 de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades