Back to top

El Sindicat d'Habitatge de Reus atura per segon cop el desnonament de la Fàtima

La Fàtima havia de ser desnonada el 8 de juliol, però el Sindicat d'Habitatge ha pogut aturar-lo per segona vegada

Imatge: Primer desnonament aturat el maig

El Sindicat de l'Habitatge ha aconseguit aturar novament el desnonament de la Fàtima. El passat 12 de maig havia de ser desnonada del seu pis, upropietat d'un fons d'inversió. En aquella ocasió, el Sindicat d'Habitatge de Reus va aconseguir aturar-lo in extremis i va quedar posposat fins avui, dijous 8 de juliol. 

En vies de negociació

Des del Sindicat, informen que estan en vies de negociació amb els jutjats i amb l'Ajuntament per millorar la situació de la Fàtima. D'altra banda, també alerten de l'onada de desnonaments que hi haurà al setembre quan s'acabi la pròrroga de l'estat d'alarma.  

Sense llum ni aigua des de fa cinc anys

La Fàtima és una veïna de Reus que viu al carrer Sant Magí des de fa cinc anys i va decidir ocupar aquest pis a causa de la seva situació de vulnerabilitat. A més, fa cinc anys que viu sense llum ni aigua. L'immoble és propietat del fons Gramina Homes, que va iniciar el procediment judicial per desnonar-la. 

El Sindicat denuncia que no ha rebut cap mena d'ajuda tot i tenir un informe de vulnerabilitat energètica i de risc d'exclusió social.

Paraules clau:

Notícies relacionades