Back to top

El sindicat de l'habitatge, en contra del projecte de l'antiga Hispània

El sindicat de l'habitatge de Reus veu desmesurat el pressupost que l'Ajuntament vol destinar a la reforma de l'antiga Hispània de 16 milions d'euros, tenint en compte que amb aquests diners es podrien aconseguir molts més pisos.

El Sindicat de l'habitatge de Reus ja s'ha pronunciat respecte a la reforma que es durà a terme a l'Antiga Hispània, que costarà prop de 16 milions d'euros i que suposarà la construcció de 60 pisos de protecció oficial i un aparcament soterrat de 330 places.

Amb molts menys diners es podrien aconseguir molts més pisos

El col·lectiu considera, per una banda, que és positiu augmentar el parc de l'habitatge social a Reus, però per altra, creuen que amb molts menys diners es podrien aconseguir molts més pisos i que no veuen que l'Ajuntament estigui anant en aquesta direcció.

A més, segons Pérez, l'Ajuntament està permetent que els fons voltors juguin amb l'oferta i la demanda dels pisos de la ciutat, assenyalant que si poden treure benefici el trauran i que el consistori no està fent les batalles jurídiques que pot fer ni multant tot el que podria multar.

Paraules clau:

Notícies relacionades