Back to top

S'inicia el casal d'estiu al Mas Pintat

Tret de sortida del Casal d'Estiu de primera infància de l'Escola Bressol El Marfull, un espai que ofereix activitats fins a finals d'aquest mes a totes les famílies del municipi. Enguany el casal està enfocat en la Festa Major, on destaquen els gegants, el lleó, la mulassa i l'àliga de Reus.
Els nens i nenes del Mas Pintat, ballant les cançons geganteres de la Festa Major

L'agost és un mes on l'oferta de casals d'estiu es redueix a la ciutat de Reus. És per això que l'Ajuntament de Reus posa a disposició de les famílies que volen conciliar la vida laboral amb la personal, un casal d'estiu de primera infància a l'Escola Bressol Municipal El Marfull.

Un casal que ha començat aquesta setmana, i que estarà obert fins al 30 d'agost. Durant les quatre setmanes d'aquest mes, s'ofereixen 41 places setmanals per a infants dels 0 als 3 anys. A més, el casal ofereix la possibilitat que els nens que tinguin un germà fins als 6 anys també pugui gaudir de les activitats.

Enguany, el casal gira al voltant de la Festa Major de Reus. D'aquesta manera, els nens i nenes es diverteixen amb jocs, cançons, balls i tallers on els protagonistes són els elements del seguici festiu. Des de la regidoria de Cultura creuen que l'ús del seguici com a temàtica principal és una bona manera d'aconseguir una interacció entre els infants, ja que molts d'aquests no es coneixen.

El casal d'estiu es realitza de 9 del matí a la 1 del migdia. D'altra banda, el projecte inclou altres tipus de serveis basats en la distribució horària: l'acollida de 8 a 9 i un servei de menjador fins a les 3 de la tarda.   

Les inscripcions del casal es fan setmanalment, i els preus fa cinc anys que estan congelats.  De moment, totes les places estan plenes, a excepció del grup dels infants dels zero a l'any, en què encara hi ha places vacants.

Paraules clau: