Back to top

S'inicien les obres al camp de futbol La Pastoreta

Continuen les millores en el camp de futbol municipal La Pastoreta. Les obres d’ampliació dels vestidors s’han iniciat aquesta setmana i es preveu que s’executin en el termini de 16 setmanes. Amb aquesta actuació es complementaran les obres ja iniciades l’any 2014 per tal de millorar les instal·lacions per a la competició.
S'inicien les obres al camp de futbol La Pastoreta

El camp de futbol La Pastoreta dona un pas endavant en la millora de les seves instal·lacions amb la construcció d’un  nou mòdul destinat a vestidors, una zona de porxo, una sala de calderes, un magatzem, així com els corresponents serveis de vestíbuls i zones de pas. D’aquesta manera,  la nova sala de calderes donarà servei al conjunt de l’edificació millorant l’eficiència energètica. Una actuació que permetrà millorar les prestacions de l’equipament esportiu, especialment en aquells dies de competició, ja que permetrà optimitzar les rotacions dels usuaris. Carles Pellicer, alcalde de Reus, reconeix que "aquesta actuació permetrà millor les prestacions de la instal·lació, sobretot en els dies de competició: més aigua calenta, més sistemes de dutxes adequats, vestidors per a tothom i millores a l'abast dels usuaris". 

Actualment, les instal·lacions esportives La Pastoreta disposen d’un terreny de joc de futbol 11, apte per a la competició simultània de 2 camps de futbol 7, la pràctica de competició de rugbi a més d’un camp annex de futbol 7, zona d’entrenament de porters i una zona infantil de jocs, tots amb superfície de gespa artificial. 

Una actuació amb la qual, després de més de 4 anys d’espera, es obriran les necessitats de tots aquells jugadors i jugadores que venen a fer esport al camp de futbol La Pastoreta.

Paraules clau: