Back to top

Sis converses culturals al nou Prosceni Reddis Bartrina

Aquest 2023 se celebrarà una nova edició del cicle de converses amb artistes vinculats al territori, que tindran lloc al Teatre Bartrina amb entrada gratuïta

La Fundació Privada Reddis engega una nova edició de les converses amb creadors culturals Prosceni Reddis Bartrina. Aquest 2023 s'oferiran sis sessions emmarcades en dos blocs diferents: un dedicat als joves artistes i un altre als qui ja tenen una trajectòria consolidada.

La primera part, entre el febrer i el març, s'emmarcarà dins del cicle 'L’ofici en viu, nous talents', on el conductor Joan Magrané conversarà, en 4 sessions, amb joves capdavanters en la música de cambra i el teatre de petit format, com són Roger Morelló, Bàrbara Roig, Pau Ferran, Miquel Jordà, Daniel Miguel i Joel Bardolet.

Consulta la programació

La segona part, titulada 'Trajectòries, converses amb creadors', constarà de dues sessions a l'abril i al juny conduïdes per l’actor, Marc Martínez, i el director de teatre, Josep Maria Mestres, que conversaran amb l'actor David Bagés, i amb l’actriu Emma Vilarasau.

Les converses tindran lloc al Teatre Bartrina, amb entrada gratuïta i reserva prèvia al web de la Fundació.

Paraules clau:

Notícies relacionades