Back to top

Sis persones desallotjades en un incendi a la plaça Pare Gil

Sis persones han hagut de ser desallotjades aquest matí per un incendi en un edifici de la plaça Pare Gil. A hores d’ara encara es desconeix l’origen del foc, però tot apunta que ha estat provocat per un curtcircuit. No hi ha cap veí ferit però dos Mossos d’Esquadra han ingressat a l’hospital per inhalació de fum.

 

Passaven pocs minuts de 2/4 de nou del matí quan els veïns d’un edifici situat a la plaça Pare Gil han començat a sentir crits a l’escala que alertaven d’un incendi. El foc ha començat a la sala d’estar del 3r 1a i ha afectat tot el passadís. La resta del pis ha quedat tot mascarat, com també ho ha fet el pis superior de l’immoble. Tres quarts d’hora més tard els bombers ja havien extingit el foc. Tot i que es desconeix l’origen de les flames, tot apunta que hauria estat provocat per un curtcircuit. 6 persones han hagut de ser evacuades per precaució, cap d’elles ha resultat ferida.

 

El servei d’emergències mèdiques ha hagut de traslladar dos Mossos d’Esquadra a l’Hospital de Sant Joan per inhalació de fum. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 5 dotacions de bombers, 5 dels mossos d’esquadra i 2 unitats del SEM.