Back to top

S'obren les inscripcions de la borsa del Mercat de la Pagesia a Reus

El Consell Comarcal del Baix Camp obre les inscripcions per la borsa del Mercat de la Pagesia a totes aquelles persones productores agràries que vulguin participar.

El Mercat de la Pagesia  té com a objectiu mostrar totes aquelles persones productores de la comarca que cultivin productes agrícoles i que promocionin el seu propi gènere de producció. Se celebrarà els dissabtes al matí de les 8h a les 14h a les instal·lacions interiors del Mercat del Carrilet de Reus on s’instal·laran fins a 20 parades. Pròximament, es preveu que es formalitzin convenis amb altres municipis de la comarca per tal que aquest pugui ser itinerant.

El Consell Comarcal del Baix Camp s’encarrega de buscar productors locals interessats en el projecte i de formalitzar els tràmits per establir una parada al Mercat de la Pagesia. Un cop posat en funcionament el Mercat, el Consell coordinarà amb Reus Mobilitat i Serveis per a les accions de promoció i dinamització i es posarà a disposició de les persones productores la infraestructura necessària per a realitzar l'activitat.

mercat pagesia

Inscripcions

Les persones interessades a formar part de la borsa del Mercat de la Pagesia trobaran tots els requisits i les condicions, juntament amb la documentació que cal emplenar i signar, al Reglament del Mercat de la Pagesia, en aquesta web.

Cal que les persones interessades es descarreguin el document, l’emplenin i el signin digitalment, i el facin arribar per la seu electrònica del Consell Comarcal. Amb tota la documentació pertinent tal com indiquen les bases, mitjançant una instància genèrica que especifiqui l’interès del productor/a per entrar a formar part de la Borsa del Mercat de la Pagesia.

La borsa romandrà oberta durant els pròxims 2 anys i la comissió de valoració es reunirà periòdicament, mentre hi hagi places vacants o baixes per cobrir per a fer noves adjudicacions entre els candidats.

Paraules clau:

Notícies relacionades