Back to top

El sol torna a brillar per la baixada del seguici festiu

El passeig de Misericòrdia s'ha tornat a omplir d'elements festius i de multitud de reusencs que han gaudit del seguici amb normalitat, després de dos anys de restriccions per la pandèmia.

Festa, música, colors... i bon temps. Aquest diumenge la meteorologia ha respectat i s'ha pogut celebrar amb normalitat la baixada del seguici festiu, després de les restriccions dels darrers anys per frenar la covid-19. Durant més de tres hores, els elements festius reusencs han desfilat pel passeig de Misericòrdia exhibint els seus balls i vestits fins a arribar al Santuari.

Galeria de fotos

Multitud de reusencs, però sobretot infants, han pogut apropar-se als seus elements festius preferits, una situació ben diferent de la que es va viure l'any passat, en què l'espai es va delimitar amb tanques, l'aforament es va limitar i només es va permetre l'accés a les persones que disposessin d'entrada, i el públic va haver d'estar assegut i amb mascareta. Enguany, la vintena llarga d'elements festius, encapçalats pel ball de Pere Joan Barceló, ha pogut gaudir de la baixada entre un nombrós públic principalment familiar.

Recupera l'emissió en directe

Paraules clau:

Notícies relacionades