Back to top

Solemnitat i tradició per honrar els difunts el dia de Tots Sants

El record i l'emoció s'han materialitzat una vegada més en la jornada de celebració de Tots Sants. Milers de reusencs s'han aplegat al cementiri per honrar als seus difunts amb flors i ornaments. Tot i que alguns han estat ben matiners, bona part dels assistents s'hi han concentrat cap al migdia.
Solemnitat i tradició per honrar els difunts el dia de Tots Sants.

Ja fos amb clavells, roses o fins i tot lliris, milers de reusenc han omplert amb dosis de color el cementiri aquest dimecres de Tots Sants. La solemnitat i la tradició s'han unit de nou per vetllar i honorar els difunts. Tot i que moltes famílies ja fa dies que hi tomben per netejar i tornar a guarnir els espais que ara ocupen els seus familiars, per a molts 'trepitjar el cementiri el dia 1 de novembre és una tradició que cal continuar'.

Tot i que l'Ajuntament ha ampliat el servei d'autobús, ha estat inevitable que es fessin llargues cues de vehicles al migdia. A més, enguany s'ha estrena la Font de les Cendres, un espai pensat per totes aquelles persones que vulguin espargir-hi les cendres. La iniciativa ha estat vista amb bons ulls. Com també és tradició, diversos representants del consistori han homenatjat els fills il·lustres de la ciutat, amb una ofrena floral al seu panteó. El temps ha acompanyat aquesta jornada basada en el record que s'ha allargat fins al vespre.

Paraules clau: