Back to top

Solidaritat i esport en la 10a cursa de les dones

Enguany, la cursa de les dones ha comptat amb 2.000 participants

Aquest diumenge ha estat especial a la ciutat de Reus per la celebració de la 10a edició de la cursa de les dones. Quan passaven ja cinc minuts de l'hora d'inici, de les 11 h, encara una gran quantitat de dones creuaven l'arc de sortida i començaven a omplir els carrers del centre de Reus, corrents o caminant. En total, dos milers de participants han estat les protagonistes de la desena edició de la iniciativa, una carrera de 4,4 quilòmetres, amb un recorregut circular per la capital del Baix Camp.

Un vessant solidari

Mentre per algunes, era el primer cop que hi participaven, d'altres ja coneixien la cursa i aprofitaven per fer-la amb conegudes, amigues o, fins i tot, en família. El fet és que totes coincidien en la importància del vessant solidari de la proposta, que dedica els fons recaptats a la Lliga Contra el Càncer, però també en el bon ambient de l'esdeveniment.
 
Així, la plaça de la Llibertat, punt de sortida i arribada d'aquesta desena cursa de les dones a Reus, s'ha omplert aquest diumenge de solidaritat, ganes de fer esport i empoderament femení.

Programa especial

Aquest dilluns, 9 de maig, a partir de les 20.30 h al Cercle Central, podreu veure un programa especial de la Cursa de les Dones amb els millors moments que es van viure diumenge a Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades