Back to top

'Som Aquí', el crit reivindicatiu de l'Institut Josep Tapiró de Reus

Els alumnes de l'Institut Tapiró de Reus volen que la parada d'autobús del barri dugui el nom del centre, perquè asseguren que els alumnes que arriben nous i venen en transport públic tenen dificultats per trobar-lo.

La parada d'autobús de Parcel·les Cases podria canviar de nom... és el que reclamen els alumnes de l'Institut Josep Tapiró, ubicat justament davant d'aquesta parada per la qual passen diverses línies de Reus Transport que creuen bona part de la zona sud de la ciutat i que donen cobertura a molts dels habitants de la zona, però també usuaris del centre.

Els alumnes del Tapiró han engegat una campanya per tal d'aconseguir que la parada dugui el nom de l'institut. La campanya es diu 'Som Aquí' i ho han treballat en diverses fórmules. Totes les classes de primer d'educació secundària obligatòria del Tapiró han posat el seu gra de sorra. Alguns han fet maquetes del barri, d'altres han pintat pancartes on insisteixen que cal posar el nom de l'Institut a la parada d'autobusos i fins i tot han fet animacions digitals. La direcció del centre ha vist l'oportunitat de formar els alumnes en ciutadania i els ha fet omplir una instància adreçada a l'Ajuntament per demanar aquest canvi de nom. Una instància que els alumnes han lliurat a l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i al regidor d'Educació, Daniel Recasens.

Paraules clau:

Notícies relacionades