Back to top

Som Podem Reus deixa la llista conjunta de cara a les municipals

Fins a 9 persones de Som Podem Reus, l'equip liderat per Francesc Roig, ha dimitit per discrepàncies amb la candidatura liderada per Pilar Flamenco. La coalició amb En Comú Podem Reus ha provocat aquesta fuga.
Francesc Roig, membre de Som Podem Reus.

Els passos de Podem Reus per arribar als comicis municipals han topat amb un nou impàs. Pràcticament ha dimitit la meitat de la candidatura que s'havia constituït fins al moment. Entre aquests hi ha Francesc Roig, qui liderava la candidatura de Som Podem Reus. El seu equip ha decidit apartar-se de la llista conjunta entre el sector de Podem Reus i els comuns perquè consideren que aquesta acord vulnera els estatuts de la formació. Als comuns hi ha la gent d'Esquerra Unida, que van formar part del tripartit investigat pel cas INNOVA.

Roig ha assegurat que diversos membres s'estan esborrant del partit. No obstant això, estarien oberts a entrar en llistes d'altres partits que siguin afins a la filosofia de Podem. Amb aquesta escissió, la coalició de Podem Reus i En Comú Podem reus només estarà formada per membres de l'equip de Pilar Flamenco.

Paraules clau: