Back to top

El somni europeu passa per Portugal

Arranca la primera fase de la Lliga Europea. Aquest divendres el Reus Deportiu Miró de Jordi Garcia jugarà contra el vigent campió continental, l'Sporting Club; mentre que dissabte es disputarà les darreres opcions d'accedir a la Final Four contra l'UD Oliveirense, en dos partits que es jugaran en menys de 24 hores.

Arriba l'hora de la veritat. Més de quatre-cents dies després del darrer partit europeu del Reus Deportiu Miró contra el Dinan Quevert, els de Jordi Garcia es juguen el passi a la Final Four del pròxim maig amb dos partits en menys d'un dia. Divendres contra l'Sporting Club; i dissabte davant de l'Oliveirense. Dos equips amb un potencial immens.

hoquei

L'entrenador roig-i-negre considera que si eviten errors no forçats, no cedeixen contraatacs al rival i estan encertats en la pilota aturada les opcions de victòria ganxeta es multiplicaran. Per passar a la fase final el Reus necessita quedar primer de grup o ser el millor segon. La diferència de pressupostos i de plantilles no espanta els del carrer Gaudí: són conscients que les seves possibilitats de passar de ronda es multipliquen al jugar a partit únic. 

Rui Torres, Miguel Guilherme, Joaquim Pinto, Luis Peixoto, Rubén Fernandez, Daniel Villar, Jonathan Sánchez i Miguel Díaz són els àrbitres escollits per xiular els nou partits de la primera fase de la Lliga Europea.

Paraules clau:

Notícies relacionades