Sonata roig-i-negra

El Reus Deportiu Miró tindrà l'opció de revalidar el títol de la ILERNA Online Supercopa d'Espanya. Els de Jordi Garcia han superat el fins ara imbatut Deportivo Liceo i buscaran aixecar un nou títol a Lloret de Mar contra el Barça.
reus liceo

El Reus Deportiu Miró ha acabat amb la ratxa del Deportivo Liceo. En partits importants, el coratge pot ser un factor clau per aconseguir la victòria. I si parlem del Reus, qui millor que Joan Salvat per escenificar-ho. Acció individual del capità, que ha posat la primera pedra per assolir el triomf. El 5 reusenc creix en les grans cites.

Un Reus dominador

El Reus, situat al partit des de l'inici, ha pogut desplegar el seu joc a la perfecció. Lloret és una pista de bon record per l'aficionat ganxet i, de fet, el segon gol ha recordat al que va fer Jordi Garcia contra el Barça el 2006. Mateixa porteria i jugada similar. En aquest cas, Pablo Nájera ha fet ballar a Marc Grau, i quan se n'ha desempallegat, li ha fet un regal de Reis a Felipe Castro, que ha rematat a plaer al segon pal.

Una blava provocada per Àlex Rodríguez li ha donat una oportunitat d'or a Marc Julià per fer el 3-0 i deixar el partit pràcticament sentenciat abans del descans, però l'olotí no ha pogut superar Carles Grau. Menció especial per a Càndid Ballart, que no ha parat d'aturar durant el primer temps, valgui la paradoxa. 2-0 al descans.

reus liceo

El Deportivo Liceo reacciona

Si hi ha alguna cosa que ha d'atemorir als porters d'hoquei, és veure Raül Marín a punt d'iniciar una falta directa. Quan el killer ha d'executar una acció de pilota aturada, cal estar atent. El 9 roig-i-negre ha arrancat, ha elevat la bola i quan Carles Grau s'ha aixecat, li ha picat per sota l'aixella.

El Deportivo Liceo no és el líder imbatut de l'OK Lliga per casualitat. En tres minuts els corunyesos han empatat l'electrònic amb un doblet de Jordi Adroher -golàs de falta directa inclòs- i gol de Marc Grau.

reus liceo

Maduresa reusenca

Si una cosa ha demostrat el Reus Deportiu Miró enguany, és que no li falta maduresa. Àlex Rodríguez ha marcat el seu 150è gol de roig-i-negre quan el seu equip més ho necessitava. Amb el 4-3, una blava ha permès a Raül Marín repetir gol des de la pilota aturada. El 9 ha arrancat i ha tret les teranyines de l'escaire de Carles Grau. Caldria una trilogia per parlar dels recursos del killer.

Dava Torres ha estat l'encarregat d'escurçar diferències per part dels gallecs i una polèmica blava a Càndid Ballart, li ha donat l'opció a Jordi Adroher d'empatar el partit a cinc gols. Gerard Montes, que ha hagut d'entrar per Ballart, no ha pogut fer-hi res. Bons minuts de Montes, que ha aguantat l'empat fins que s'ha acabat el temps d'exclusió de Ballart.

reus liceo

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

Clàssic a la final

Una altra blava li ha donat l'opció de marcar un gol per sentenciar a Raül Marín, però Carles Grau ha aturat la pena màxima del killer. El 9 no perdona dues vegades i ha anotat el seu hat-trick particular. Amb el temps exhaurit, Marín ha anotat el pòquer des de la falta directa i ha situat el definitiu 7-5.

El Reus Deportiu Miró s'ha emportat un autèntic partidàs d'hoquei, i ha acabat amb la imbatibilitat del Deportivo Liceo. Demà toca clàssic, demà toca revalidar el títol. Reus Deportiu Miró-Barça a partir de les 18 h. Torna-la a tocar, Reus