Back to top

El Sopar Solidari a la parròquia de Sant Bernat Calvó recapta 5.000 euros

Els diners recaptats en el 24è Sopar Solidari es destinaran a la cura de dones migrants a la Casa Vedruna de Tànger

El dissabte 4 de març s'ha celebrat la 24a edició del Sopar Solidari a la parròquia de Sant Bernat Calvó, organitzat per Pont de Solidaritat. Aquest any el lema del sopar ha estat “Dones migrants. Acollim-les. Protegim-les”, i la recaptació íntegra s’ha destinat a la Casa Vedruna de Tànger, entitat que vetlla per les dones migrants. D’aquesta manera, es compleix amb la tradició del Sopar Solidari de destinar la recaptació als més necessitats dels països en vies de desenvolupament.

Conduït pel periodista Xavier Graset, el Sopar Solidari ha comptat amb les actuacions de Roseret i del Circ Reus Social. El cartell d’aquesta edició ha estat elaborat per Pau Alsina, membre del col·lectiu “L’illa del safrà” que, amb la coordinació de per l’artista Agustina Sobrino, també han col·laborat en la creació i dinamització de l’escenografia interactiva.

Camí als 25 anys

L’edició de Sopar Solidari de l’any vinent, que ja han començat a preparar, servirà per celebrar els 25 anys de l’entitat, i el seu coordinador, l’activista cultural Jordi Salvadó, avança que serà una edició molt especial i plena de novetats. Encara es pot col·laborar amb el projecte solidari fent donatius al Bizum 06381.

Paraules clau:

Notícies relacionades