Back to top

Sopars Màgics per donar suport a la restauració de Reus

Diversos mags locals realitzaran, en diferents establiments de restauració del centre de la ciutat, espectacles de màgia de prop oferint, taula per taula, els seus millors trucs i il·lusions

Aquest cap de setmana comença a Reus una nova iniciativa per donar suport al sector de la restauració. Es tracta de Sopars Màgics i està organitzat per l’entitat comercial El Tomb de Reus, amb el suport de l’Agència Reus Promoció.

La iniciativa, que es farà aquest divendres 19 de novembre i dissabte, 20 de novembre, es du a terme amb la col·laboració de diversos mags locals, que realitzaran, en diferents establiments de restauració del centre de la ciutat, espectacles de màgia de prop oferint, taula per taula, els seus millors trucs i il·lusions.

El dissabte, a les 19:30 h, el reconegut mag Enric Magoo, camió del món de màgia còmica, entre altres reconeixements, realitzarà una actuació de cloenda a la plaça del Mercadal.

sopars màgics

La iniciativa Sopars Màgics compta amb el suport i col·laboració de la regidoria de Promoció de Ciutat. La seva titular, la regidora Montserrat Caelles ha explicat que “no només valorem molt positivament les accions de promoció de la restauració, un dels sectors fortament afectats per les mesures sanitàries derivades de la pandèmia, sinó que encoratgem i donem suport als seus promotors” i ha afegit que “com no pot ser d'altra manera, col·laborem amb les diferents entitats de la ciutat, fent xarxa, perquè a més, amb iniciatives com aquesta tots plegats contribuïm a posar en valor l’oferta gastronòmica de la ciutat”.

Paraules clau:

Notícies relacionades