Back to top

SOREA, nou patrocinador oficial dels castells

L'empresa de gestió d'aigües aportarà 40 mil euros per sufragar part de les despeses de les assegurances de l'activitat castellera. L'acord té una durada d'un any, però les dues parts s'han mostrat disposades a prolongar-lo.
Els representants de les dues parts fent visible l'acord

SOREA i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han signat aquest dilluns el conveni de patrocini que suposarà una aportació anual de 40 mil euros per part de l'empresa de gestió d'aigües. El patrocini de SOREA servirà per fer front a una part de les assegurances de l'activitat castellera, una despesa que ha incrementat els darrers anys a causa de l'augment dels esdeveniments castellers i dels participants. El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Jordi Grau, ha explicat que la despesa de l'assegurança ja se situa prop del mig milió d'euros i que, davant d'aquest increment, l'aportació de SOREA ajudarà a cobrir aquests costos.

A més de l'aportació econòmica, l'empresa també s'ha compromès a desenvolupar l'organització d'activitats relacionades amb el món casteller i, en algunes de les actuacions més significatives, SOREA podrà distribuir aigua als participants. D'aquesta manera, l'empresa vol donar un nou impuls als castells.

El director general de SOREA, Francesc Xavier Mayné, ha expressat que l'empresa comparteix valors propis dels castells i valora positivament que l'empresa pugui implicar-se en una tradició tan forta i arrelada com la castellera. "Fer una petita aportació perquè el fet casteller es vagi enfortint més", exposava Mayné referint-se a l'objectiu d'aquest acord.

El conveni s'ha fet efectiu aquest dilluns a la Tarraco Arena Plaça. L'acord, de moment, és per a un any, però les dues parts estan disposades a renovar-lo.

Paraules clau: