Back to top

Sorpresa per la posada en venda de l'Hotel Gaudí

Fa poc temps, els propietaris havien anunciat a l'Ajuntament que tornarien a obrir amb l'objectiu de canviar el seu perfil de client, que tradicionalment havia sigut el de jubilats d'altres països europeus.

El govern de Reus s'ha mostrat sorprès després de l'anunci de la posada en venda de l'Hotel Gaudí que actualment pertany al grup Gargallo i que s'ofereix per un preu de 7 milions d'euros.

Tot i que l'anunci ja ha estat retirat, aquest mateix dijous, del portal on s'oferia l'edifici, el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha reconegut que fa poc temps els propietaris havien anunciat al consistori que tornarien a obrir amb l'objectiu de canviar el seu perfil de client, que tradicionalment havia sigut el de jubilats d'altres països europeus.

Malgrat això, Prats assegura que la propietat també van posar sobre la taula l'opció de vendre l'hotel, si rebien una oferta interessant. Una notícia, la del tancament definitiu, que des del consistori valoren de forma negativa.

La CUP vol convertir-lo en habitatge social

Qui també ha volgut dir la seva sobre l'Hotel Gaudí ha estat la CUP, que planteja a l'Ajuntament i a la Generalitat l'expropiació de l'edifici o una compra per sota del preu de mercat per convertir-lo en habitatge social.

Els anticapitalistes consideren que amb poca inversió, es podria reformular la distribució de l'hotel i reconvertir les habitacions en apartaments totalment equipats. Una opció que, segons els cupaires, serviria per aprofitar construcció ja feta i per augmentar considerablement el parc públic d'habitatge de la ciutat, amb un emplaçament totalment cèntric.

Paraules clau:

Notícies relacionades