Back to top

Soul Salad s'imposa en la categoria absoluta del "Rock The Stage" 2022

El certamen va acollir al voltant d'unes 700 ballarines i ballarins de totes les edats, repartits en 25 escoles de dansa provinents de diverses províncies de l'estat.

Els manresans Soul Salad, de l'Escola de Dansa Julieta Soler es van proclamar com a campions de la categoria absoluta del "Rock The Stage" d'enguany, gràcies a una actuació que els va proporcionar un 89,50 de nota final. En segona plaça, representació reusenca de l'Escola de Dansa Artis amb Duality, mentre que el podi el tancava el mateix centre manresà amb Akira. Tant el centre del Baix Camp com el del Bages es van erigir en els principals protagonistes del cap de setmana, compartit amb la disputa de l'All Styles Kids.

I tot plegat, en un cap de setmana intens de dansa urbana i hip-hop al pavelló Olímpic de Reus, que ha acollit la quarta edició de la competició. Una iniciativa que va néixer el 2019 amb l'objectiu de convertir-se en un referent per la qualitat i la quantitat de participants i escoles de dansa d'arreu de Catalunya i de l'estat que es desplacen fins a Reus per viure el "Rock The Stage".

Paraules clau:

Notícies relacionades