Back to top

Sporting Club i Oliveirense, rivals del Reus Deportiu Miró a la Lliga Europea

El Reus Deportiu Miró ja sap contra qui es jugarà l'accés a la Final Four del maig. Sporting Club i Oliveirense seran els rivals dels roigs-i-negres, en una lligueta de tots contra tots que es disputarà entre els dies 9, 10 i 11 d'abril.

El Reus sabia que un dels seus rivals seria el Barça, el Porto o l'Sporting Club de Portugal. Però faltava conèixer quin dels tres caps de sèrie li tocaria i també el darrer rival del grup. Finalment, els de Jordi Garcia estan situats al grup B i es jugaran l'accés a la Final Four de la Lliga Europea amb l’Sporting Club i l'Oliveirense. El grup A està format per Porto, Noia i Barcelos; mentre que el C compta amb la presència del Barça, Liceo i Benfica. 

Si el Reus acaba primer del seu grup jugaria la semifinal contra el líder del grup A. En cas de classificar-se com a millor segon, disputaria el passi a la final contra el primer del grup C

Sense seus

La primera fase de la Lliga Europea es disputarà el 9, 10 i 11 d'abril (Sporting-Reus el 09/04 i Reus-Oliveirense el 10/04). El primer de cada grup té la classificació per la Final Four al sac (que es jugarà el 14 i 15 de maig), mentre que el quart integrant de la fase final serà el millor segon dels tres grups

Es desconeix quina serà la seu de la primera i la segona fase, ja que a hores d'ara, cap dels equips vol acollir la competició per l'elevat cost econòmic. 


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades