Back to top

Stop Okupas Vilafortuny protesta al passeig Marítim

Prop de 50 veïns de Vilafortuny s'han manifestat contra la ocupació de l'antiga residència Montemar i alguns habitatges del barri. Durant la marxa s'han cridat consignes contra l'Ajuntament, ja que des del col·lectiu consideren que no estan prenent les mesures suficients per acabar amb el problema.
stop ocupes vilafortuny

El Club Nàutic de Cambrils ha estat el punt d'inici de l'enèsima protesta del col·lectiu STOP Okupes Vilafortuny. Aquesta vegada s'han desplaçat fins un dels punts neuràlgics del municipi, per tal de visualitzar la seva causa als turistes i a la resta de veïns. Durant la marxa, s'han cridat consignes contra l'Ajuntament i l'alcaldessa Camí Mendoza, a qui reclamen solucions immediates.

Daniel Estira n'és un dels coordinadors, i s'adreça directament al consistori, apuntant que "els veïns considerem que s'ha d'activar urgentment la via administrativa per acabar amb aquesta ocupació. Tenen (l'ajuntament) els recursos per fer-ho. No volem que 200 persones arribin i es trobin que la residència no és el lloc idílic".

La manifestació va posar punt i final davant el Patronat de Turisme, lloc on també es va llegir un manifest en contra de l'ocupació d'alguns habitatges de Vilafortuny i de l'antiga residència Montemar, que segons l'organització, estan sota les mans d'una màfia.

Per visualitzar de manera gràfica la seva indignació, el col·lectiu també va fer una recollida de firmes, amb l'objectiu d'arribar a les 5.000. Aquest divendres, una representació del col·lectiu les ha traslladat al consistori cambrilenc, amb qui esperen reunir-se el més aviat possible.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades