Back to top

Sense substitut per Àlex Rodríguez

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, va passar pel Cercle Central per parlar de la temporada d'hoquei. Balsells va anunciar que l'entitat no pot fitxar un relleu per cobrir la marxa d'Àlex Rodríguez.

Amb la derrota del Reus Deportiu Miró contra el Barça a les semifinals de la Copa del Rei de La Corunya (3-6), es va posar el punt final a la temporada. Jugadors com Pablo Nájera, Romà Bancells i Àlex Rodríguez marxen del club, en el que és el final d'un cicle.  

Cap incorporació de talla mundial

La presidenta del Reus Deportiu Mònica Balsells va passar pel Cercle Central per parlar de la temporada. Tot i el comiat d'aquests jugadors, Balsells no va voler anunciar cap incorporació, i s'esperaran als "últims dies de juny o principis de juliol" per presentar fitxatges. La marxa de Rodríguez és l'adéu d'un jugador de talla mundial, però la presidenta del Reus va deixar clar que el club "no està per tirar coets" i que, per tant, no hi haurà un gran nom per substituir el pitxitxi de l'OK Lliga. 

Pel que va a la valoració de la temporada, la presidenta de l'entitat roig-i-negra considera que "hem fet una temporada irregular, per culpa de la covid, però l'equip ho ha tirat endavant". 

El cas 'Visa Or'

La presidenta del Reus també va parlar sobre el veredicte del judici pel cas 'Visa Or'. Balsells assegura que "el delicte queda acreditat en la sentència". També va subratllar que, econòmicament parlant, "els diners que ens ha costat [el judici] són mínims". 

Pel que fa al club en si, el pròxim 22 de juny el Reus Deportiu durà a terme l'assemblea de socis del curs 2019-2020

Paraules clau:

Notícies relacionades