Back to top

'Superjoguines' perquè cap infant es quedi sense regal de Nadal

Es tracta d'una iniciativa solidària i educativa portada a terme pels alumnes de l'Itinerari de Formació Específic d'Auxiliar en Vendes i Atenció al públic de l'Institut Domènech i Montaner de Reus.

El compte enrere per a les festes de Nadal ja ha començat. I les compres frenètiques per no quedar-se sense el regal desitjat ja comencen a ser una constant. Ara bé, també són moltes les famílies que, malauradament, no tenen els recursos econòmics suficients per fer d'aquesta fotografia una realitat. Afortunadament, però, els reis mags compten enguany amb una ajuda extra: la dels alumnes de l'IFE de l'Institut Domènech i Montaner de Reus.

Recollir, reparar, desinfectar i regalar

La seva funció és la de recollir, reparar, desinfectar i regalar. Tot plegat per convertir joguines de segona mà en 'Superjoguines'. Des de fa 2 anys els alumnes de l'Itinerari de Formació Específic d'Auxiliar en Vendes i Atenció al públic de l'Institut Domènech i Montaner de Reus són els encarregats de posar a punt desenes de jocs recollits perquè tinguin una segona vida.

Un projecte solidari i educatiu

Un projecte solidari que també serveix perquè aquests alumnes d'entre 16 i 23 anys amb discapacitat intel·lectual aprenguin a explicar-se en públic, segons explica la seva orientadora, Noelia Pan. 

La campanya 'Superjoguines' no és l'única que portaran a terme els alumnes d'aquest cicle. En els pròxims mesos, els espera el projecte 'Mascotes', per a la recollida i donació de materials destinat a les protectores d'animals.

Paraules clau:

Notícies relacionades