Back to top

Surten a licitació les obres a la planta inferior de l’edifici de la Gota de la Llet

L’adjudicació es farà seguint els procediments de contracte menor, ja que el pressupost de licitació és de 32.652 euros

El passat dijous 11 d’agost, l’Ajuntament de Reus va fer pública la licitació d’obres de millora de la planta baixa de l’edifici de la Gota de la Llet, seu de la Regidoria de Salut. El contracte té una durada de dos mesos.

Les actuacions no modificaran l’estructura de l’edifici i consistiran en la substitució de l’enllumenat actual amb il·luminació Led, retirar el paviment de parquet i col·locar un nou paviment de pedra natural calcària, instal·lació de nous aparells de climatització i s'eliminaran algunes parets per aconseguir un espai més diàfan. La intervenció es fa amb la intenció de modernitzar les oficines de la Regidoria de Salut, a més de fer-les més sostenibles i adaptar els espais de treball a les necessitats actuals.

L’adjudicació es farà seguint els procediments de contracte menor, ja que el pressupost de licitació és de 32.652 euros (sense IVA). Durant el procediment d’adjudicació se seguirà un criteri únic relacionat amb els costos de cada una de les ofertes.

L’edifici té una superfície aproximada de 428 metres quadrats repartits en tres plantes. Va ser construït l’any 1900 i es troba catalogat pel Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Natural de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades