Back to top

Suspesa la Baixada de Diables del 25 de setembre

Aquest dimecres s'ha confirmat que la tradicional Baixada de Diables del dia de Misericòrdia queda suspesa per culpa de la COVID.

"Ens han robat la Baixada", és el que diu Roger De La Cruz, el president del Ball de Diables de Reus. Aquesta tarda se'ls ha comunicat, oficialment, que no es farà un dels principals actes del dia de Misericòrdia i en el que els diables són el principal protagonista.

Segons expliquen des de l'entitat, aquest dimecres el Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Reus ha rebutjat tots els escenaris que s'havien posat sobre la taula. Fins i tot el de realitzar la Baixada sense públic. Segons els experts de Protecció Civil i els responsables de la Guàrdia Urbana, sempre segons De La Cruz, han considerat que no es podien garantir les mesures de seguretat instaurades per la pandèmia. 

A l'espera d'una comunicació formal per part de l'Ajuntament de Reus, segons ha pogut saber Canal Reus, la regidoria de Cultura estava disposada a explorar totes les opcions per garantir la Baixada. Cal recordar que els responsables de Cultura no són presents al Comitè d'Emergències. 

Paraules clau:

Notícies relacionades