Back to top

Suspesa la Festa Major de Sant Miquel de l'Albiol

El consistori ha adoptat aquesta decisió per precaució davant la conjuntura sanitària actual provocada per la Covid-19

L’Ajuntament de l’Albiol ha decidit suspendre la Festa Major de Sant Miquel que s’havia de celebrar, com és tradició, l’últim cap de setmana del mes de setembre, per precaució davant la conjuntura sanitària actual provocada per la pandèmia del coronavirus.

El consistori considera que, en aquests moments, en què s’estan produint rebrots a diversos punts de Catalunya, el més important és prioritzar la salut de la ciutadania i garantir-ne la seva seguretat. Per aquest motiu, s’ha cregut convenint cancel·lar, aquest any, la Festa Major de Sant Miquel.

Des del consistori albiolenc es creu que la pandèmia encara no està controlada i es prefereix no exposar els veïns i veïnes del municipi en actes en què, tot i les mesures de seguretat establertes, es podrien reunir moltes persones i, per aquesta raó, hi hauria un major risc de contagi. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha apostat per la prudència i s’ha actuat seguint les instruccions del departament de Salut de la Generalitat.

albiol

L’Ajuntament de l’Albiol confia que l’any 2021 la Festa Major de Sant Miquel, així com la resta d’activitats festives, es pugui celebrar al carrer, activament i que tothom en pugui gaudir, de forma conjunta, com sempre.

Paraules clau:

Notícies relacionades