Back to top

Suspesa la Fira del Vi de Falset

L'organització ho ha comunicat aquest dimarts al matí després de valorar-ho amb el sector vitivinícola. Enguany la fira, un dels esdeveniments del món del vi més importants de Catalunya, celebrava 25 anys.
Fira del Vi de Falset

Un altre dels esdeveniments claus en l'economia i la cultura del territori que diu adéu a l'edició d'enguany per culpa de la crisi del COVID-19. Es tracta de la Fira del Vi de Falset, un referent del sector del vi a les comarques tarragonines i a tot Catalunya. La fira, que s'havia de celebrar el primer cap de setmana de maig, arribava als 25 anys d'història. 

En un comunicat, els organitzadors de la Fira del Vi de Falset asseguren que "després de sotmetre-ho a consulta amb el sector vitivinícola, la comissió organitzadora de la Fira del Vi de Falset ha decidit suspendre l'edició d'aquest 2020". Afegeixen que "la comissió ha decidit que la fira tornarà a celebrar-se el primer cap de setmana de maig del 2021", pel que es descarta buscar una nova data per aquest any. Ells mateixos diuen que "atesa la situació i per raons operatives, s'ha renunciat a fixar una data alternativa". 

A 30 dies dels 25 anys

Diuen els organitzadors que s'ha tingut en compte "la impossibilitat d'organitzar la Fira en condicions en les actuals circumstàncies" tot i que admeten que, potser el primer cap de setmana de maig, la situació és una altra i l'emergència sanitària és aigua passada. 

Per tot plegat, a 30 dies de celebrar els 25 anys, els organitzadors admeten que és una decisió trista però coherent amb la situació. 

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades