Back to top

Suspesa l'Olimpíada Escolar arran del coronavirus

La mesura vol evitar la propagació del COVID-19 en actes multitudinaris com és aquest, on hi participen 2.300 joves.
Olimpíada Escolar Reus

Atès el comunicat que avui ha emès el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb relació al coronavirus i les mesures de prevenció per la seva contenció en l’àmbit educatiu, l’Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp han decidit ajornar la celebració de l’Olimpíada Escolar.

En un comunicat enviat aquesta tarda, la Generalitat insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Un fet que afecta directament a un esdeveniment com és l’Olimpíada Escolar de Reus 2020.

Més de 2.300 participants

Imatge de la inauguració de l'Olimpíada Escolar de Reus 2020
Imatge de la inauguració de l'Olimpíada Escolar de Reus 2020

El tret de sortida de la 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus va donar-se el passat divendres 6 de març amb la inauguració al Pavelló Olímpic de Reus. Les competicions esportives s'havien de dur a terme fins al 27 de març, i incloïen una quinzena de disciplines. Entre aquestes, enguany, s'han incorporat la pràctica del tennis taula i dels escacs com a novetat.

Es tracta d'un esdeveniment multitudinari, atès que s'esperava la participació de 2.300 joves de 51 centres escolars diferents.

S'intentarà fer abans que acabi el curs

La voluntat de l’Ajuntament i del Consell Esportiu del Baix Camp és reprendre la celebració d’aquest esdeveniment abans que acabi el curs, sempre que la situació ho permeti i les recomanacions en matèria de salut pública així ho indiquin.

Paraules clau:

Notícies relacionades