Back to top

Suspeses les competicions europees d’hoquei sobre patins

El primer equip d’hoquei patins del Reus Deportiu és el conjunt afectat a casa nostra.
Imatge del logotip del World Skate Europe Rink Hockey

El màxim òrgan federatiu europeu d’hoquei sobre patins, el World Skate Europe Rink Hockey, ha decidit suspendre totes les competicions continentals de la seva competència. Una decisió que afectaria la Lliga Europea Masculina, la Lliga Europea Femenina, l’Europe CUP i els campionats de seleccions. 

A casa nostra, el primer equip del Reus Deportiu, qui ja ha hagut de renunciar a jugar la Copa del Rei d’Hoquei Patins i l’OK Lliga, es queda també sense Europa quan faltava només un partit per decidir si els roig-i-negres es classificaven o no com a primers de grup als quarts de final de la Lliga Europea Masculina. 

Un matx que s’havia de disputar contra  l’Amatroi Wasken - Lodi al Palau d’Esports just el dia en què es va iniciar el confinament, el 14 de març. 

El World Skate Europe Rink Hockey no ha donat més indicacions sobre si es podran reprendre les competicions i si aquesta passarà a convertir-se en una temporada en blanc. L’òrgan apel·la al sentit col·lectiu i justifica la decisió com la millor opció per iniciar la temporada 2020-2021 amb garanties. 

Els clubs catalans, entre ells els del Carrer Gaudí, ja havien sol·licitat la suspensió de les competicions europees prèviament, també l’European Hockey Clubs Association.

Llegeix el comunicat oficial aquí.

Paraules clau:

Notícies relacionades